Du är i fokus

Optimal Hudvård – din skönhetssalong på Bymarken. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ.

Avancerad hudvård

Här hittar du mina behandlingar för avancerad hudvård.

Dermapen4

Dermapen använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund. Behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen kan användas för att behandla: Åldrad och spänstig hud, Fina linjer och rynkor, Huduppstramning och föryngring, Stora porer, Pigmenteringar, Ärr (akne, kirurgi och brännskador), Bristningar

  • Ansikte 2.195:-
  • Ansikte och hals 2.995:-
  • Ansikte, hals och dekolletage 3.895:-

Diaterm - ytliga blodkärl

Små ytliga kärl är lätta att behandla med Diatermi, en tunn nål med ström används för att kärlen ska dra ihop sig och koagulera.

  • Från 395:-

Dermapen4 i kombination med kemisk peeling - Über Pro

Dermapens ÜBER PRO kemisk peeling appliceras direkt efter din microneedling för ytterligare boost i din behandling. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter och acne, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

  • Ansikte 2495:-
  • Ansikte och hals 3295:-
  • Ansikte, hals och dekolletage 4195:-

Freezpen

Med Freezpen kan vi ta bort oönskade fläckar som exempelvis pigmentfläckar, åldersfläckar, fibrom, skintags, seborroiska keratoser, vårtor, körsbärsangiom med mera.

Metoden kallas för kryoterapi och är en mycket effektiv och säker metod. Man använder denna metod för att avlägsna godartade hudförändringar. Det är dikväveoxid (lustgas) som används för att frysa ned hudförändringen. Cellerna består av mycket vätska, när vi fryser bildas iskristaller och cellen förstörs. Frysningen tar bara några sekunder och känns som ett brännande stick.

Viktigt att kolla så alla fläckar är godartade förändringar med läkare innan frysbehandlingen. Efter behandlingen kan man få en rodnad, svullnad eller ibland en blåsa. Detta brukar lägga sig efter några timmar. Under de kommande dagarna kommer en sårskorpa bildas. När sårskorpan fallit av är det ny och fin hud under.

  • Enstaka fläck/prick 595:-
  • 2-3 märken/prickar 795:-
  • Hel patron 995:-

Boka online

Vill du boka tid för behandling?

Bokning sker enkelt genom Boka Direkt. Hitta din behandling nu. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger.

Boka online