Du är i fokus

Optimal Hudvård – din skönhetssalong på Bymarken. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ.

Avancerad hudvård

Här hittar du mina behandlingar för avancerad hudvård.

Dermapen4

Dermapen använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund. Behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen kan användas för att behandla: Åldrad och spänstig hud, Fina linjer och rynkor, Huduppstramning och föryngring, Stora porer, Pigmenteringar, Ärr (akne, kirurgi och brännskador), Bristningar

 • Ansikte 2.195:-
 • Ansikte och hals 2.995:-
 • Ansikte, hals och dekolletage 3.895:-

Diaterm - ytliga blodkärl

Små ytliga kärl är lätta att behandla med Diatermi, en tunn nål med ström används för att kärlen ska dra ihop sig och koagulera.

 • Från 395:-

Dermapen4 i kombination med kemisk peeling - Über Pro

Dermapens ÜBER PRO kemisk peeling appliceras direkt efter din microneedling för ytterligare boost i din behandling. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter och acne, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

 • Ansikte 2495:-
 • Ansikte och hals 3295:-
 • Ansikte, hals och dekolletage 4195:-

Freezpen

Med Freezpen kan vi ta bort oönskade fläckar som exempelvis pigmentfläckar, åldersfläckar, fibrom, skintags, seborroiska keratoser, vårtor, körsbärsangiom med mera.

Metoden kallas för kryoterapi och är en mycket effektiv och säker metod. Man använder denna metod för att avlägsna godartade hudförändringar. Det är dikväveoxid (lustgas) som används för att frysa ned hudförändringen. Cellerna består av mycket vätska, när vi fryser bildas iskristaller och cellen förstörs. Frysningen tar bara några sekunder och känns som ett brännande stick.

Viktigt att kolla så alla fläckar är godartade förändringar med läkare innan frysbehandlingen. Efter behandlingen kan man få en rodnad, svullnad eller ibland en blåsa. Detta brukar lägga sig efter några timmar. Under de kommande dagarna kommer en sårskorpa bildas. När sårskorpan fallit av är det ny och fin hud under.

 • Enstaka fläck/prick 595:-
 • 2-3 märken/prickar 795:-
 • Hel patron 995:-

PRX-T33 The art of anti-aging

PRX-T 33 är en hudföryngrande medicinteknisk produkt av högsta kvalitet! Behandlingen är en kraftfullt anti-åldrande metod helt utan nålar som återställer hudens bästa utgångsläge och hudhälsa på naturlig väg. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peels, något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.

PRX-T33 är ett serum med en unik sammansättning av TCA och väteperoxid som masseras in i huden men som också kan kombineras med andra behandlingar såsom Dermapen Microneedling. Sammansättningen av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperioxid minimerar fjällning eller andra oönskade sidoeffekter. Resultatet blir en fyllig, klar hud då behandlingen jobbar på att fylla upp huden underifrån och samtidigt minimera pigmenteringar, ärr och stora porer. PRX-T33 är säker att göra året om eftersom den inte ger någon ljuskänslighet. Den passar dessutom den ljusaste till den mörkaste av hudtoner.

Behandlingen utförs som en kur på 5 gånger med 7 dagars intervall.

Behandlingen går även att göra som en quick fix när du vill känna dig extra fin inför ett speciellt tillfälle, görs då dagen innan för bästa resultat.

Fungerar för alla årstider, alla åldrar och alla hudtyper.

 • Ansikte 1995:- kur på 4 behandlingar 5995:-
 • Ansikte och hals 2495:- kur på 4 behandlingar 7980:-
 • Ansikte, hals och dekolletage 2995:- kur på 4 behandlingar 9995:-

Boka online

Vill du boka tid för behandling?

Bokning sker enkelt genom Boka Direkt. Hitta din behandling nu. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger.

Boka online