Du är i fokus

Optimal Hudvård – din skönhetssalong på Bymarken. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ.

Obs! Veckorna 28, 29 & 30 har jag semesterstängt. 

Ansiktsbehandlingar

Här hittar du mina behandlingar för ansiktet. 

Eko M Picaut

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, serum, massage, mask, och avslutande creme ingår.

 • 60 min, 795:-

Ekolyx M Picaut

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, portömning, serum, ansikts/dekolletagemassage, algmask, peeling och massage av händer/underarmar samt avslutande produkter.

 • 90 min 995:-

Nimue Classic

En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat och som innehåller rengöring, enzym-peeling, portömning, AHA-syra, ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.

 • 75 min, 850:-

Nimue Bio active complex (AHA)

En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i huden. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA, samt avslutande produkt. Kan göras som en kur på 6 behandlingar.

 • 30 min, 475:- / 6 ggr, 2.375:-

Nimue Smart Resurfacer Peel

Ny spännande behandling från Nimue! Kemiska peelingar har återigen blivit populära och är inne i en förnyelseprocess med korta och kraftfulla behandlingar. Nimue är stolta över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat. Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.

 • 30 min, 795:-

Nimue Thermal Detox Peel

Thermal Detox Peel är en rik kolbasad multifunktionell peel som omedelbart levererar fuktighet, ökad utstrålning och föryngrande effekt. Nimue ́s NYA ”flash treatment” är en av de hetaste trenderna idag inom skönhet. Vi vill ha behandlingar som är tidseffektiva, multifunktionella och som ger ett omedelbart behandlingsresultat. Nimue är de FÖRSTA hudvårdsmärket som lanserar en peeling som har en ”löddrande effekt” med en ”termosensorisk” mekanism som djuprengör, exfolierar och syresätter huden för att uppnå följande resultat: Avlägsnar orenheter och överskott av talg, astringerande effekt, minskar fina linjer och rynkor, ger en jämnare hudton, ökar hudens lyster, ökar fuktnivån och syresätter huden.

 • 30 min, 795:-

Dermapen4

Dermapen använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund. Behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis. Dermapen kan användas för att behandla: Åldrad och spänstig hud, Fina linjer och rynkor, Huduppstramning och föryngring, Stora porer, Pigmenteringar, Ärr (akne, kirurgi och brännskador), Bristningar

 • Ansikte 2.195:-
 • Ansikte och hals 2.995:-
 • Ansikte, hals och dekolletage 3.895:-

Ytliga blodkärl

En snabb och effektiv behandling på kärlvidgningar är ljusbehandlingar med IPL, ett intensivt pulsat ljus likt en fotoblixt träffar det röda hemoglobinet i blodkärlen. Ljuset omvandlas till värme och får kärlen att dra ihop sig. 3-5 behandlingar är vanligast, beroende på hur kärlen ser ut.Vid små ytliga kärl är det lätt att behandla med Diatermi, en tunn nål med ström som gör att kärlen drar ihop sig och koagulerar.

 • Haka eller näsa 750:-
 • Kinder 900:-
 • Kinder och haka 1.200:-
 • Ansikte 2.000:-
 • Diatermi 395:-

Boka online

Vill du boka tid för behandling?

Bokning sker enkelt genom Boka Direkt. Hitta din behandling nu. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger.

Boka online