Du är i fokus

Optimal Hudvård – din skönhetssalong på Bymarken. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ.

Ansiktsbehandlingar

Här hittar du mina behandlingar för ansiktet. 

M Picaut Go With A Glow

Behandlingen som ger dig ett snabbt och synligt resultat. En riktig fukt- och näringsbomb som ger din hud en fantastisk lyster.Behandlingen innefattar dubbelrengöring, peelingmask, lätt ansiktsmassage med serum och fuktmask.

  • 30 min 475:-

Ansiktsmassage

En riktigt skön upplevelse som samtidigt gör skillnad för huden. Behandlingen börjar med rengöring av ansiktet och följs därefter av massagen som är skulpterande, dränerande, renande, lystergivande, mjukgörande och löser upp spänningar i ansiktet.

  • 30 min 450:-

Ekolyx M Picaut 60

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, serum, ansikts/dekolletagemassage, algmask, handmassage och avslutande creme.

  • 60 min, 950:-

Ekolyx M Picaut 90

M Picaut Swedish skincare är en exklusiv hudvårdsserie och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkterna är helt fria från mineraloljor, parabener, silikater, sulfater, onödigt artificiella utfyllnader och färgämnen. Rengöring, peeling, ånga, portömning, serum, ansikts/dekolletagemassage, algmask, handmassage och avslutande creme.

  • 90 min 1050:-

Nimue Basic

En rengörande behandling för dig som vill ha fokus på portömning. Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande creme.

  • 50 min 790:-

Nimue Classic

En djuprengörande behandling som ger effektiva behandlingsresultat. Rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, AHA-syra, serum, massage, mask och avslutande creme.

  • 75 min 940:-

Nimue Lyx

En djuprengörande behandling med längre massage än i Nimue Classic. Rengöring, enzym-peeling, ånga, portömning, AHA-syra, serum, ansikts/dekolletagemassage, mask och avslutande creme.

  • 90 min 1050:-

Nimue Bio active complex (AHA)

En kraftfull men säker aktiv behandling som underlättar föryngring i huden. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorlek, ökar elasticitet, lyster och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA, samt avslutande produkt. Kan göras som en kur på 6 behandlingar.

  • 30 min, 495:- / 6 ggr, 2.375:-

Nimue Smart Resurfacer Peel

Ny spännande behandling från Nimue! Kemiska peelingar har återigen blivit populära och är inne i en förnyelseprocess med korta och kraftfulla behandlingar. Nimue är stolta över att presentera sin kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har Nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings-resultaten utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat. Smart Resurfacer är oljebaserad och vattenfri, utformad för att minimera obehag under behandlingen. Vatten-baserade peelingar innehåller joner som skapar friktion vilket leder till ett kraftigt stickande eller en brännande känsla.

  • 30 min, 1 250:-

Nimue Thermal Detox Peel

Thermal Detox Peel är en rik kolbasad multifunktionell peel som omedelbart levererar fuktighet, ökad utstrålning och föryngrande effekt. Nimue ́s NYA ”flash treatment” är en av de hetaste trenderna idag inom skönhet. Vi vill ha behandlingar som är tidseffektiva, multifunktionella och som ger ett omedelbart behandlingsresultat. Nimue är de FÖRSTA hudvårdsmärket som lanserar en peeling som har en ”löddrande effekt” med en ”termosensorisk” mekanism som djuprengör, exfolierar och syresätter huden för att uppnå följande resultat: Avlägsnar orenheter och överskott av talg, astringerande effekt, minskar fina linjer och rynkor, ger en jämnare hudton, ökar hudens lyster, ökar fuktnivån och syresätter huden.

  • 30 min, 825:-

Boka online

Vill du boka tid för behandling?

Bokning sker enkelt genom Boka Direkt. Hitta din behandling nu. Kom och låt mig ta hand om dig och njut av den avkoppling som mina behandlingar ger.

Boka online